Kezdőlap » Egyházi hírek » Megszentelték az épülő sztúpát

Megszentelték az épülő sztúpát

Mongol szerzetesek megszentelték A Tan Kapuján épülő sztúpát!

A mongol buddhizmusról szóló budapesti konferencián részt vevő, Gandan kolostor szerzetesei egy csodaszép szertartás keretében megszentelték A Tan Kapuján épülő sztúpát. A szertartásra az épülő sztúpa utolsó kamrájának lezárását követően került sor.

Magyarország legújabb buddhista szenthelyének avatási ünnepségére A Tan Kapuja Vészák ünnepségén kerül sor, 2019. május 18-án, 17 órától, melyre mindenkit szerettel várunk!

Íme néhány kép az eseményről (további képeket ezen a linken lehet megtekinteni):

Kapcsolódó

Egyházi hírek

Hétvégi elvonulások Ácsán Dhammanandóval

Július 20-án tagközösségünk, A Tan Szigete Közösség meghívására hazánkba érkezett Dhammanandó szerzetes, akit már sokan ismerhetnek a korábbi évekből, és aki ezután három hónapig túlnyomórészt Bajnán tartózkodik, a Bajnai Elvonulási

Egyházi hírek

Dharmanap A Tan Kapuján

Augusztus 11-én, vasárnap reggel 8 és este 8 között Dharmanap-ot rendez A Tan Kapuja Buddhista Egyház és A Tan Kapuja Buddhista Főiskola. Az egész napos rendezvényen elméleti előadások, beszélgetések, szertartások, ülő- és mozgásgyakorlatok, zen művészeti foglalkozások, gyerekfoglalkozások, valamint meditációs koncert várják az érdeklődőket A Tan Kapuján.