Kezdőlap » Szerzői jogok

SZERZŐI JOGOK

A Tan Kapuja Buddhista Egyház fenntart minden, a www.tkbe.hu webhely és a www.buddhafm.hu internetes rádió bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A www.tkbe.hu és a www.buddhafm.hu oldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos www.tkbe.hu és a www.buddhafm.hu lapok egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlapok tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.tkbe.hu és a www.buddhafm.hu anyagai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá A Tan Kapuja Buddhista Egyház előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A honlapról értesüléseket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Köszönjük megértését és együttműködését!