Kezdőlap » Egyházi hírek » Ácsán Dhammanandó ismét Bajnán tölti a hagyományos esős évszakot

Ácsán Dhammanandó ismét Bajnán tölti a hagyományos esős évszakot

A tiszteletreméltó Dhammanandó, a théraváda, az öregek tanítása szerint működő angliai Amarávatí buddhista kolostor igen tapasztalt szerzetese az idei vassza, a hagyományos esős évszak idejét, mintegy három hónapot, tagközösségünk A Tan Szigete Közösség meghívására hazánkban (Bajnán) tölti majd.

A mester magyarországi tartózkodása során többször is alkalom nyílik majd arra, hogy elvonulást tartson a bajnai elvonulási központunkban, illetve Budapesten A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán. Ezek pontos időpontjairól Ácsán Dhammanandó magyarországra érkezése után kerülnek majd fel pontosabb információk A Tan Szigete Közösség weboldalán és Facebook oldalán.

Dhammanandó mester időrendjének kialakítása lehetővé teszi, hogy aki szívesen venne részt a támogatásában szervező munkával, ételfelajánlással, nyersanyag beszerzéssel, anyagi támogatással, szállítással, programszervezéssel, tolmácsolással, az a megfelelő napon, a közösség honlapján megtalálható táblázat segítségével bejelentkezhessen eme nemes feladatra. Minden segítséget nagy köszönettel és hálával fogadunk, úgy a Mester, mint a Közösség nevében.

Kapcsolódó

Egyházi hírek

Új elvonulási központ Dobogókőn

A Tan Kapuja Buddhista Egyház megnyitotta negyedik elvonulási központját. A Dobogókői Oktatási, Kulturális és Elvonulási Központ a Visegrádi-hegység legmagasabb pontján (tengerszint feletti 700 m), a Pest vármegyei Pilisszentkereszthez tartozó, mindenki által jól

Egyházi hírek

Hétvégi elvonulások Ácsán Dhammanandóval

Július 20-án tagközösségünk, A Tan Szigete Közösség meghívására hazánkba érkezett Dhammanandó szerzetes, akit már sokan ismerhetnek a korábbi évekből, és aki ezután három hónapig túlnyomórészt Bajnán tartózkodik, a Bajnai Elvonulási

Egyházi hírek

Dharmanap A Tan Kapuján

Augusztus 11-én, vasárnap reggel 8 és este 8 között Dharmanap-ot rendez A Tan Kapuja Buddhista Egyház és A Tan Kapuja Buddhista Főiskola. Az egész napos rendezvényen elméleti előadások, beszélgetések, szertartások, ülő- és mozgásgyakorlatok, zen művészeti foglalkozások, gyerekfoglalkozások, valamint meditációs koncert várják az érdeklődőket A Tan Kapuján.