Kezdőlap » Egyházi hírek » Pedagógiai díjat nyert A Tan Kapuja Buddhista Gimnázium

Pedagógiai díjat nyert A Tan Kapuja Buddhista Gimnázium

A Nemzeti Pedagógus Kar Köztestülete által alapított „Kiváló iskolai közösségi szolgálatot végző iskola” díját 2018-ban A Tan Kapuja Buddhista Gimnázium nyerte el.

A Nemzeti Pedagógus Kar – együttműködve az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel – látja el országosan a közösségi szolgálat támogatását és intézményi nyomon követését.

A Tan Kapuja Buddhista Gimnáziumban 2018 tavaszán helyszíni látogatás keretében megvizsgálásra került a közösségi szolgálat intézményi működtetése és szakmai monitorozása.

A monitoring vizsgálatok során a 2017/2018-as tanévben az országos összesítések eredményeként a TKBG bizonyult példaértékű, kimagasló munkát végző oktatási intézménynek e téren.

Ennek köszönhetően, a Nemzeti Pedagógus Kar Köztestülete által alapított „Kiváló iskolai közösségi szolgálatot végző iskola” díját 2018-ban A Tan Kapuja Buddhista Gimnázium nyerte el.

Az ünnepélyes díjátadóra 2018. december 07-én került sor Budapesten, ahol a fenntartó képviseletében Karsai Gábor, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora vett részt, a gimnázium képviseletében pedig Harmat Mária igazgató, valamint Pencs Anikó és Sinkovics Ádám igazgatóhelyettesek.


Fotók: ofi.hu / Kaliczka Gabriella

Forrás: http://ofi.hu/hir/kiosztottak-az-iskolai-kozossegi-szolgalati-dijaka

Kapcsolódó

Egyházi hírek

Dharmanap A Tan Kapuján

Augusztus 11-én, vasárnap reggel 8 és este 8 között Dharmanap-ot rendez A Tan Kapuja Buddhista Egyház és A Tan Kapuja Buddhista Főiskola. Az egész napos rendezvényen elméleti előadások, beszélgetések, szertartások, ülő- és mozgásgyakorlatok, zen művészeti foglalkozások, gyerekfoglalkozások, valamint meditációs koncert várják az érdeklődőket A Tan Kapuján.