Kezdőlap » Egyházi hírek » Segítség a Ji King használóinak

Segítség a Ji King használóinak

Örömmel értesítünk minden Ji King használót, hogy elkészült az okoseszközökre fejlesztett Ji King Hexagram Generátor alkalmazás, amely iOS és Andorid rendszereken is egyaránt elérhető.

A 2018-ban A Tan Kapuja Buddhista Egyház kurzusaként elindított Szimbólumrendszerek harmadik és negyedik félévének témája volt a Taoizmus, a Ji King és a Kínai Asztrológia. A kurzuson lehetőség nyílt a többi között a taoista világkép, a Ji Kingből ismert érmével és a pálcikával történő jóslás megismerése mellett – talán az egész világ egyedülálló módon – a születési képletek, átváltások mikéntjének elsajátítására is.
Ezen átváltások, születési képletek és az épp aktuális tranzit hexagramok kiszámításai lettek most még sokkal egyszerűbbek, mivel a Görföl Zoltán fejlesztésében készült applikáció segítségével immár mindenki számára elérhető ez a lehetőség.
Az alkalmazás ingyenesen elérhető:

Androidra a Play Store-ban.

iOs-re az AppStore-ban.

Kapcsolódó

Egyházi hírek

Nyári buddhista gyerektáborok

A Tejút buddhista gyerektábort idén nyáron is a Pilis lábánál, Esztergom szélén tartja meg a Tejút Buddhista Pedagógiai Központ. A táborban természetben zajló programokkal, meditációval, elmélyült nyugalommal és figyelemmel, játékkal,

Egyházi hírek

Menedékvétel májusban A Tan Kapuján

2024. május 23-án 20 órától – az idei Vészák ünnepséget követően – Menedékvételt tartunk A Tan Kapuja új épületében, a Vadzsrajána teremben (a Főiskola épülete mellett, a IX. ker Csengettyű u.