Kezdőlap » Egyházi hírek » Támogassa ön is A Tan Kapuja új épületének elkészültét

Támogassa ön is A Tan Kapuja új épületének elkészültét

Hamarosan befejeződnek A Tan Kapuja Buddhista Egyház irodájának, gyakorló termeinek, konyhának, ebédlőnek, a Buddha FM stúdiójának, és természetesen A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tantermeinek is otthont adó, a Csengettyű utcai volt kollégium alapjain felépülő új épületünk munkálatai. Köszönjük a sok-sok felajánlást, amelyet az új épület felépítéséhez kaptunk támogatóinktól! Továbbra is lehetőség van támogatni az épület elkészültét:

Támogatási lehetőség!

Amennyiben szeretne Ön is részese lenni és szeretne hozzájárulni A Tan Kapuja új épületének elkészültéhez, ahol a főiskolai oktatás mellett A Tan Kapuja közösségeinek gyakorlása is zajlik majd a jövőben, örömmel fogadjuk felajánlását!
 
Azon adományozóinknak, akik 2022. április 15-ig eljuttatják számunkra támogatásukat köszönetünk és hálánk jeléül az új épületben egy külön falat készítünk, ahol minden adományozónk neve szerepel majd.
 
Az 500, 1.000 és 5.000 forintot felajánlók neve egy nagy közös táblán jelenik majd meg, míg a 10.000 forintot felajánlók neve egy-egy bronz, az 50.000 forintot adományozók egy-egy ezüst, míg a 100.000, vagy annál nagyobb összeget felajánlók neve egy-egy arany táblácskán kap majd helyet.
 
Adományát

elküldheti A Tan Kapuja Buddhista Egyház adományszámlájára (kérjük, hogy a közleménybe a saját neve mellé írja oda, hogy „Téglajegy”):
 

K&H Bank 10403181-49555454-54551052
SWIFT, BIC: OKHB HUHB
IBAN: HU76 1040 3181 4955 5454 5455 1052

vagy

A Főiskola Börzsöny utca 11. szám alatti épületében elhelyezett adományládába is bedobhatja felajánlását. Az adományláda mellett talál majd papírt, tollat és borítékot, kérjük írja fel a nevét és az adománnyal együtt helyezze be a borítékba, majd úgy dobja be, vagy már eleve készítse el a borítékot előre és csak dobja be azt az adományládába.

Köszönjük, hogy Ön is támogatja törekvéseinket!

Mireisz László – TKBE ET elnök                     
Cser Zoltán – TKBE igazgató             
Karsai Gábor – TKBF rektor

Kapcsolódó

Egyházi hírek

Dharmanap A Tan Kapuján

Augusztus 11-én, vasárnap reggel 8 és este 8 között Dharmanap-ot rendez A Tan Kapuja Buddhista Egyház és A Tan Kapuja Buddhista Főiskola. Az egész napos rendezvényen elméleti előadások, beszélgetések, szertartások, ülő- és mozgásgyakorlatok, zen művészeti foglalkozások, gyerekfoglalkozások, valamint meditációs koncert várják az érdeklődőket A Tan Kapuján.