Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A buddhizmus rendszerváltása – online filmbemutató

2020. október 1. - 19:00 - 21:30

Ingyenes

A 30 éves Tan Kapuja szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt Farkas Attila Márton: A buddhizmus rendszerváltása című dokumentumfilmjének online bemutatójára.

Farkas Attila Márton filmjében A Tan Kapuja Buddhista Egyház alapítóinak (Dobosy Antal, Mireisz László, Takács László) és az egyház korábbi igazgatójának, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola egykori rektorának (Farkas Pál) történeteivel járja körül a 30 éve történt rendszerváltozás körüli időszakot – és a még annál is korábbi időket. Megismerhetjük A Tan Kapuja Buddhista Egyház és Főiskola alapításának történetét és betekintést nyerhetük a magyarországi buddhizmus korai időszakába is.

A filmbemutatón, a vetítés után Takács László beszélget a rendező Farkas Attila Mártonnal, valamint Chris Allan Tod operatőrrel. A beszélgetés vendégei lesznek még Dobosy Antal, Mireisz László és Farkas Pál.

Az est házigazdája: Karsai Gábor, a TKBF rektora.

A film utáni beszélgetéshez várjuk a nézők kérdéseit is, melyet a filmbemutato@tkbf.hu címre küldhetnek el. A legérdekesebb kérdéseket feltesszük a filmbemutató résztvevőinek.

Az online filmbemutató időpontja: 2020. október 1. 19:00
Helye: www.tkbe.hu/live, illetve A Tan Kapuja YouTube csatornája.

Mindenkit szeretettel várunk a képernyők elé!

Részletek

Dátum:
2020. október 1.
Időpont:
19:00 - 21:30
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
,
Honlap:
http://www.tkbf.hu

Szervező

filmbemutato@tkbf.hu
Email
filmbemutato@tkbf.hu